EETHUIS WIJCHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2509 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Wijchen. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:38 Zeer goed
14 jun 2024 om 20:24 10 minuten te vroeg geleverd dus prima. Kwaliteit van de kapsalon was zeer goed.
8 jun 2024 om 19:26 Jammer dat de kipschnitzels iedere week kleiner worden
7 jun 2024 om 20:13 Ik heb besteld, op de online bezorgchecker staat de tijd. Dus mijn kinderen komen naar huis (hebben daar 25 minuten voor nodig) Staat ineens de bezorger voor mijn neus. Dus.....er staat eten terwijl er nog niemand is. Zonde, koud eten :-(
5 jun 2024 om 22:01 Eten was goed alleen drinken was vergeten mee te leveren.
5 jun 2024 om 18:42 Bestelling niet compleet, de bestelde sito stick bleek een viandel.Lusten we niet dus in kliko. De berenhap bijna zwart en minimaal, in een bakje gepleurd met 4 slierten zwarte ui en lepel saté die bijna 2 euro extra kost.De friet was lauw.
4 jun 2024 om 19:34 lekker eten, en deze keer goed warm. jullie waren keurig op tijd
27 mei 2024 om 10:44 Heel goed
24 mei 2024 om 20:33 Waarom kan er nooit op tijd geleverd worden, is is standaard altijd later ook al bestel je 2 uur van te voren. Kapsalon valt me wederom tegen, teveel knoflook en te weinig chili. Frietjes waren ook erg droog. Jammer
20 mei 2024 om 18:45 Haasten spoed is zelden goed. We hebben een bestelling gedaan maar deze was niet compleet bij levering. Dan kan een bestelling snel geleverd worden maar als deze dan niet compleet is dan heb ik liever dat er iets langer over wordt gedaan dan dit.
19 mei 2024 om 21:12 Zeer tevreden wel weer kapot bakje waar bami schijf in lag
18 mei 2024 om 18:57 Veel ver onderin de kapsalon